Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди

Дивиться у кіно

Дивіться на TV
четвер, 21 серпня
07:30, Комеді ТБ
Я не знаю, як вона робить це
США, 2011
Комедія
07:40, TV1000 Російське кіно
Квиток на Vegas
Румунія, США, 2012
Комедія, Пригоди
08:05, TV1000 Action East
Час пік
США, 1998
Бійовик, Комедія
09:00, TV1000 East
Брати Грімм
Великобританія, Чехія, США, 2005
Фентезі
09:15, Наше нове кіно
Весьегонская вовчиця
Росія, 2004
Драма
Останні відгуки:
Доктор Дуліттл 2
/ 3-08-14, 8:43 / Anonymous :
:D ДУРАЦЬКИЙ Фільм […]
Сутінки
/ 30-07-14, 13:20 / Anonymous :
я люблю цей фільм :-) :-) :-) […]
The Hobbit: The Desolation of Smaug / Хоббіт: Пустка Смога
/ 29-07-14, 18:39 / Вал12 :
я згідна з рецензією. справа ж тут не в тому, що заздрісно або мало чогось, […]
Дім великої матусі
/ 13-07-14, 18:34 / Anonymous :
просто клас […]
Сутінки. Сага. Затемнення
/ 6-07-14, 10:46 / Anonymous :
супировий фыльм :D […]
Бумер
/ 2-07-14, 22:51 / Олег :
Муть. .. з великої літери М. :( […]

Незабаром на екрані