Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
п'ятниця, 4 вересня
13:40, TV1000 Action East
Напролом
Франція, 2012
Фантастика, Бійовик
14:00, TV1000 East
Останнє кохання на Землі
Німеччина, Великобританія, Данія, Швеція, 2011
Драма
14:30, Наше нове кіно
Слухаючи тишу
Росія, 2007
Драма
16:00, TV1000 East
Північна країна
США, 2005
Драма
16:00, Комеді ТБ
Удачі, Чак!
США, Канада, 2007
Драма, Комедія
Останні відгуки:
Сутінки
/ 24-06-15, 21:23 / Анонім :
Як кому а мені сподобалось . Надіюся що буде продовження […]
Сутінки. Сага. Затемнення
/ 20-06-15, 19:54 / роза :
Касный фильмы […]
50 перших поцілунків
/ 20-06-15, 10:41 / віталіна :
класнюче кіно :D :-) :oops: […]
Один дома 3
/ 18-06-15, 22:32 / Інночка :
Сама сама най любиміша моя частина)))))* […]
Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1
/ 16-06-15, 17:12 / 14.06.2015 Аня :
Фільм просто супер такого класного я ще не бачила […]
Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку
/ 13-06-15, 8:29 / діана :
Найсмішніший у світі фільм. […]