Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
четвер, 23 жовтня
00:00, ТНТ
Той самий чоловік
Німеччина, США, 2005
Бійовик, Комедія
00:30, TV1000 Російське кіно
ДухLess
Росія, 2012
Драма
00:40, TV1000 East
Мережа
США, 1995
Тріллер
01:30, TV1000 Action East
SWAT Спецназ міста ангелів
США, 2003
Бійовик
02:40, TV1000 East
Червоний дракон
США, Німеччина, 2002
Тріллер
Останні відгуки:
Розповідь про Федота-стрільця
/ 19-10-14, 20:36 / Олег :
Боже, какая бредятина. Спасибо Новому каналу. .. […]
Господар морів. На краю землі
/ 18-10-14, 17:49 / Олег :
Анонс фильма у уважаемых редакторов сайта получился ну очень уж снисходительным. Ребята, снимите лучший фильм […]
Ржевський проти Наполеона
/ 14-10-14, 20:47 / Олег :
Кинематограф в неоплатном долгу. .. 8O […]
Good Day To Die Hard / Гарний день щоб здохнути круто
/ 10-10-14, 16:13 / Мария :
Сколько негатива, ко всему абсолютно придрались, противно читать. .. . мда, вечно недовольных нытиков всегда […]
Сутичка
/ 6-10-14, 20:14 / Олег :
Один из лучших боевиков :roll: […]
Володар сафарі
/ 24-08-14, 14:33 / elya :
прикольно!!! […]