Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
середа, 29 червня
14:00, Ren TV
Пророк
США, 2007
Бійовик, Фантастика
14:00, Ретро ТБ
Убити пересмішника
США, 1962
Драма
14:10, TV1000 East
Північна країна
США, 2005
Драма
15:30, Наше нове кіно
Матч
Росія, України, 2012
Драма, Спорт
16:25, TV1000 East
Даю рік
Великобританія, 2013
Комедія, Мелодрама
Останні відгуки:
Квиток на Vegas
/ 31-05-16, 20:32 / Ленка86 :
Фильм просто прелесть, смотрели всей семьей- не могли оторвать глаз от экрана телевизора. Супер, если […]
Чарлі і шоколадна фабрика
/ 18-04-16, 19:06 / Anonymous :
клас […]
Теорія змови
/ 7-04-16, 22:01 / Юля :
Дуже класне кіно […]
Кохання-зітхання 2
/ 31-03-16, 14:01 / андрэй :
клас :roll: […]
Крок вперед 3D
/ 28-03-16, 0:06 / Iмерик :
Я тоже так думаю […]
Принц Персії: Піски часу
/ 19-03-16, 16:24 / Марина :
Хороший фільм. […]