Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди

Дивиться у кіно

Дивіться на TV
середа, 16 квітня
13:30, TV1000 East
Солодкий листопад
США, 2001
Драма, Комедія
13:40, TV1000 Російське кіно
Висоцький. Дякую, що живий
Росія, 2011
Драма, Біографія
14:00, Багатосерійне ТБ
1814
Росія, 2007
Пригоди, Історичний, Детектив
15:40, TV1000 East
Спочатку кохання, потім весілля
США, 2011
Комедія, Мелодрама
16:20, TV1000 Російське кіно
Він, вона і я
Росія, 2007
Драма
Останні відгуки:
Техаська різанина бензопилою
/ 27-03-14, 12:36 / крыстына :
я люблю дуже ферми там чудово я люблю дуже коней вони дуже чудовы вони […]
Гаррі Поттер і напівкровний принц
/ 12-03-14, 18:05 / 123 :
:D норм […]
Сутінки
/ 10-03-14, 21:15 / вероніка :
супер […]
Сутінки. Сага. Новолуння
/ 6-03-14, 17:28 / мария :
Я его ужасна люблю. […]
Сутінки. Сага. Новолуння
/ 6-03-14, 17:21 / мария :
фильм чудесный. […]
Сутінки. Сага. Новолуння
/ 6-03-14, 17:18 / мария :
Иправда […]

Незабаром на екрані