Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
середа, 26 листопада
08:00, Багатосерійне ТБ
Розрив
Ірландія, Великобританія, 2003
Драма
08:45, Будинок кіно
Лещата
Росія, 2007
Тріллер
09:00, Наше Кіно
Що зійшли з небес
СРСР, 1986
Драма
11:10, TV1000 East
Як по маслу
США, 2012
Комедія
11:50, Комеді ТБ
Орлиний зір
США, 2008
Тріллер
Останні відгуки:
Сутінки. Сага. Затемнення
/ 17-11-14, 16:52 / Віка :
Це є мій улюблений фільм я всі серії бачила від 1-5 я всі серії знаю напамять […]
Острів проклятих
/ 26-10-14, 3:44 / Даниил :
просто убожество, либо я - тупейший из людей , либо фильм параша, ибо НЕ ПО […]
Розповідь про Федота-стрільця
/ 19-10-14, 20:36 / Олег :
Боже, какая бредятина. Спасибо Новому каналу. .. […]
Господар морів. На краю землі
/ 18-10-14, 17:49 / Олег :
Анонс фильма у уважаемых редакторов сайта получился ну очень уж снисходительным. Ребята, снимите лучший фильм […]
Ржевський проти Наполеона
/ 14-10-14, 20:47 / Олег :
Кинематограф в неоплатном долгу. .. 8O […]
Good Day To Die Hard / Гарний день щоб здохнути круто
/ 10-10-14, 16:13 / Мария :
Сколько негатива, ко всему абсолютно придрались, противно читать. .. . мда, вечно недовольных нытиков всегда […]