Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
п'ятниця, 27 травня
20:40, Київська Русь
Агент під прикриттям
США, 2012
Бійовик
21:45, ТЕТ
Залишені
США, 2014
Катастрофа, Пригоди, Фантастика
22:00, Ren TV
Посейдон
США, 2006
Пригоди
22:05, ТВ3 Россія
Слідопит
Канада, США, 2007
Драма, Пригоди
22:10, TV1000 East
Труднощі перекладу
США, Японія, 2003
Драма, Комедія
Останні відгуки:
Чарлі і шоколадна фабрика
/ 18-04-16, 19:06 / Anonymous :
клас […]
Теорія змови
/ 7-04-16, 22:01 / Юля :
Дуже класне кіно […]
Кохання-зітхання 2
/ 31-03-16, 14:01 / андрэй :
клас :roll: […]
Крок вперед 3D
/ 28-03-16, 0:06 / Iмерик :
Я тоже так думаю […]
Принц Персії: Піски часу
/ 19-03-16, 16:24 / Марина :
Хороший фільм. […]
Ворог біля воріт
/ 15-03-16, 19:49 / Сергій :
Клас супер […]