Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
четвер, 30 липня
11:10, TV1000 East
Різдво з Невдахами
США, 2004
Комедія
12:00, Наше Кіно
Дні затемнення
СРСР, 1988
Тріллер, Пригоди
12:15, Наше нове кіно
Любов у великому місті
Росія, 2009
Комедія
14:00, TV1000 Action East
Повернення героя
США, 2013
Бійовик
14:15, Наше нове кіно
Спокута
Великобританія, 2007
Драма
Останні відгуки:
Сутінки
/ 24-06-15, 21:23 / Анонім :
Як кому а мені сподобалось . Надіюся що буде продовження […]
Сутінки. Сага. Затемнення
/ 20-06-15, 19:54 / роза :
Касный фильмы […]
50 перших поцілунків
/ 20-06-15, 10:41 / віталіна :
класнюче кіно :D :-) :oops: […]
Один дома 3
/ 18-06-15, 22:32 / Інночка :
Сама сама най любиміша моя частина)))))* […]
Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1
/ 16-06-15, 17:12 / 14.06.2015 Аня :
Фільм просто супер такого класного я ще не бачила […]
Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку
/ 13-06-15, 8:29 / діана :
Найсмішніший у світі фільм. […]