Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди

Дивиться у кіно

Дивіться на TV
вівторок, 23 вересня
12:50, TV1000 Action East
Охоронець
США, 1992
Тріллер, Мелодрама
13:15, Наше нове кіно
Поп
Росія, 2010
Драма
14:50, TV1000 East
Людина-павук: ворог у відображенні
США, 2007
Бійовик, Фантастика
15:00, Гумор ТБ
Хрещені батьки
Франція, 2005
Комедія
15:55, TV1000 Російське кіно
ДухLess
Росія, 2012
Драма
Останні відгуки:
Володар сафарі
/ 24-08-14, 14:33 / elya :
прикольно!!! […]
Доктор Дуліттл 2
/ 3-08-14, 8:43 / Anonymous :
:D ДУРАЦЬКИЙ Фільм […]
Сутінки
/ 30-07-14, 13:20 / Anonymous :
я люблю цей фільм :-) :-) :-) […]
The Hobbit: The Desolation of Smaug / Хоббіт: Пустка Смога
/ 29-07-14, 18:39 / Вал12 :
я згідна з рецензією. справа ж тут не в тому, що заздрісно або мало чогось, […]
Дім великої матусі
/ 13-07-14, 18:34 / Anonymous :
просто клас […]
Сутінки. Сага. Затемнення
/ 6-07-14, 10:46 / Anonymous :
супировий фыльм :D […]