Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
понеділок, 20 квітня
04:00, TV1000 Action East
Суддя Дредд 3D
США, Великобританія, Індія, 2012
Бійовик, Фантастика
вівторок, 21 квітня
06:20, Наше нове кіно
Самогубці
Росія, 2012
Комедія
07:15, TV1000 East
Кімната страху
США, 2002
Тріллер
08:45, TV1000 Російське кіно
Час пік
США, 1998
Бійовик, Комедія
09:15, TV1000 East
Історія лицаря
США, 2001
Бійовик, Комедія
Останні відгуки:
Лови хвилю!
/ 19-04-15, 13:11 / діа :
Класний мультик, який дає гострі відчуття кожному […]
Трансформери 3: Темний бік Місяця
/ 15-04-15, 1:16 / Anonymous :
Клас Ульот […]
Чарлі і шоколадна фабрика
/ 14-04-15, 19:45 / Діма :
супер зашебись фильм клас :D :lol: :wink: […]
Сутінки
/ 13-04-15, 9:32 / оля садоваа :
цей філм бомба 4 серій […]
Зоряні війни: епізод VI - повернення джедая
/ 10-04-15, 14:13 / Андрій :
Вав класно […]
Земля після нашої ери
/ 8-04-15, 21:34 / ана :
Класнючий фільм […]