Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди

Дивиться у кіно

Дивіться на TV
четвер, 24 квітня
00:55, 1+1
Нокаут
США, 2012
Бійовик, Тріллер
00:55, Інтер
Час розплати
США, 2003
Тріллер, Фантастика
02:15, Ren TV
Встигнути до
США, 2010
Комедія
02:20, TV1000 East
Через Всесвіт
США, 2007
Комедія, Пригоди
04:05, Росія 2
Шлях
Росія, 2009
Бійовик
Останні відгуки:
Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1
/ 17-04-14, 15:02 / ілона 7років, :
я люблю дивитися сутінки з 3 років, […]
Я, робот
/ 14-04-14, 11:19 / Саша :
кіно класне :twisted: 8) […]
Зозуля
/ 13-04-14, 20:57 / Олег :
Смотрите фильм внимательно, капитаны русской армии. .. […]
Дев'ята брама
/ 12-04-14, 17:51 / Олег :
Хороший фільм. Передивлявся кілька разів - не “приїдається”. […]
Хлопці будуть у захваті
/ 12-04-14, 17:46 / Анечка :
ржачный фильм, реально есть над чем посмеятся :lol: :lol: […]
Парфумер: історія одного вбивці
/ 12-04-14, 17:46 / Олег :
Автори спробували максимально наблизити фільм до книги. Та вийшло дещо важкувато. Але гра акторів - […]

Незабаром на екрані