Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
п'ятниця, 27 березня
17:15, Наше нове кіно
Небо. Літак. Дівчина
Росія, 2002
Драма
18:00, TV1000 Action East
Кохання поза правилами
США, 2007
Комедія
18:25, Будинок кіно
Старики-розбійники
СРСР, 1971
Комедія
18:30, Гумор ТБ
Босоніж по бруківці
Німеччина, 2005
Драма, Комедія
19:30, НТН
Консерви
Росія, 2007
Драма, Пригоди
Останні відгуки:
Аліса в країні чудес / Alice in Wonderland
/ 23-03-15, 21:47 / настя :
супер […]
Нова Людина-Павук
/ 23-03-15, 17:59 / Андрій :
Показуйте людину павук що місяця. […]
Трансформери
/ 13-03-15, 22:59 / Андрій :
Трансформери це дуже класний фільм я хочу щоб трансформери показували щомісяця […]
Сутінки 2: Новий місяць
/ 7-03-15, 23:53 / маринка :
фільм супер просто отпад !!!!!! […]
Одного разу у Брюге
/ 26-02-15, 17:26 / Anonymous :
Бо це драма))) […]
Випадковий чоловік
/ 9-02-15, 15:43 / Ромік :
Обовязково подивлюсь. .. […]