Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
середа, 4 березня
09:00, Наше Кіно
Чужа
Росія, 2010
Бійовик, Драма
09:15, TV1000 Action East
Два світи
Франція, 2007
Фентезі, Комедія
09:20, TV1000 Російське кіно
Гарпастум
Росія, 2005
Драма
09:30, TV1000 East
Спочатку кохання, потім весілля
США, 2011
Комедія, Мелодрама
10:00, Багатосерійне ТБ
1814
Росія, 2007
Пригоди, Історичний, Детектив
Останні відгуки:
Одного разу у Брюге
/ 26-02-15, 17:26 / Anonymous :
Бо це драма))) […]
Випадковий чоловік
/ 9-02-15, 15:43 / Ромік :
Обовязково подивлюсь. .. […]
Стомлені сонцем 2: Передстояння
/ 6-02-15, 14:10 / Света :
Отличный фильм. Никита Сергеич большой молодец! […]
Жага смерті
/ 2-02-15, 15:15 / Василинка :
Круто. […]
Анаконда
/ 1-02-15, 11:14 / Віталік :
Нічого страшного нема […]
Снігові пси
/ 24-01-15, 14:37 / яна :
Афігеть кіно :D […]