Ірина Пегова

Фільмографія

Ролі:
П’ять наречених Рік: 2011Комедія
Повернення мушкетерів Рік: 2009Пригоди
Космос як передчуття Рік: 2005Драма
Прогулянка Рік: 2003Драма
Спартак і Калашников Рік: 2002Пригоди
Дивіться на TV
п'ятниця, 6 травня
00:30, TV1000 East
На межі ризику
США, 2011
Тріллер, Драма
00:45, ТВ3 Россія
Мисливці за скарбами
США, 2014
Пригоди, Історичний, Війна
01:15, TV1000 Action East
Назад у майбутнє
США, 1985
Фантастика
02:00, ТНТ
Арго
США, 2012
Тріллер, Драма
02:05, Ren TV
Три дні в Одесі
Росія, 2007
Детектив
Останні відгуки:
Крок вперед 3D
/ 28-03-16, 0:06 / Iмерик :
Я тоже так думаю […]
Принц Персії: Піски часу
/ 19-03-16, 16:24 / Марина :
Хороший фільм. […]
Ворог біля воріт
/ 15-03-16, 19:49 / Сергій :
Клас супер […]
Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1
/ 3-03-16, 6:20 / артем :
супер […]
Анаконда
/ 15-02-16, 23:27 / іра :
кіно дуже сподобалось але дуже страшне […]
Адреналін 2: Высока напруга
/ 6-02-16, 12:02 / Челиос :
На один раз сойдет, не больше […]